Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 13ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 17:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, τον αγώνα της Καρίτσας με την Ελασσόνα θα διευθύνει ο Στυλιανός Λεωνίδας με βοηθούς τους Μιχαήλ Μανασή και Κωνσταντίνο Λεωνίδα από τα Τρίκαλα ενώ παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Κεραμιδάς από την Λάρισα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαμά, όπου θα αναμετρηθούν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τον Ατρόμητο Παλαμά, διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Βάιος Καλατζής με βοηθούς τους Δημήτριο Σακκά και Σταύρο Σαμαρά της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Δίου και στον αγώνα του Δία Δίου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, θα σφυρίξει ο Στέφανος Δημητριάδης με βοηθούς τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Σαραφιανό Τσιρώνα από την Χαλκιδική, με παρατηρητή τον Ιωάννη Γκαραγκάνη από την Πιερία.

Αναλυτικά:

Click to access Ref_G_ethniki_matchday_13_26.05.2021.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This