Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 5ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 16:30.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, τον αγώνα της ΑΕ Καρίτσας με την Κοζάνη θα διευθύνει ο Γεώργιος Γιαννακός με βοηθούς τους Νικόλαο Τυριακίδη και Αθανάσιο Μποζατζίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Καράμπουλας από την Πιερία.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, όπου θα αναμετρηθούν ο Δίας Δίου με τον Ηρακλή Λάρισας, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Δημήτριο Σακκά και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Κεραμιδάς από την Λάρισα.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου και στον αγώνα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με την Ελασσόνα, θα σφυρίξει ο Θωμάς Μαυρίδης από την Ημαθία με βοηθούς τους Βασίλειο Καλινιώτη από την Σάμο και Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη από την Ημαθία με παρατηρητή τον Ευστάθιο Φυρινίδη από την Πιερία.

Αναλυτικά:

Click to access Ref_G_ethniki_matchdays_6_7_24-25.04.2021.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This