Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο Οκτωβρίου 2024.

Στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης Λάρισας, όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης, διαιτητής θα είναι ο Λουκάς Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Βασίλειο Καλλινιώτη και Γεώργιο Μητρόπουλο, της ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής θα είναι ο Απόστολος Προδαφίκας, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας, όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Μαγγιώρος με βοηθούς τους Θωμά Γκελή και Αριστείδη Πασιά, της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Δράκος, της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στο ΕΑΚ Βόλου όπου ο Αιγινιακός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ζιούτος, της ΕΠΣ Ηρακλείου, με βοηθούς τους Μωυσή Τοπαλσάββα και Μιλτιάδη Μπουρονίκο, της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Στάθης, της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Διαιτητές – Αξιωματούχοι της ΕΠΣ Πιερίας σε αγώνες Γ’ Εθνικής

ΑΟ Τρίκαλα – Άρης Φιλιατών: Κουτσικανίδης Γεώργιος (Α’ βοηθός), Τσικλητάρη Δήμητρα (Β’ βοηθός)
ΑΕ Αλεξάνδρειας – Τηλυκράτης Λευκάδας: Καραϊσαρίδης Νικόλαος (Παρατηρητής)

Αναλυτικά, οι ορισμοί

Click to access ref_3c_md_6.pdf