Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.

Στο Δημοτικό γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Πετριτή, διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Λάμπρου της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Ηλία Κώστογλου και Φώτιο Τζημόπουλο, της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρατηρητής θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας, της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινόυ, “Ιωάννης Παραλυκίδης”, όπου ο Αιγινιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕ Αλεξάνδρειας, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσίντζας, της ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τους Σταμάτιο Σφυρή, της ΕΠΣ Θεσσαλίας και Δημήτριο Δίχρη, της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλειος Σταμούλης, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου, “Λάζαρος Ξανθόπουλος, όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλο με βοηθούς τους Χρήστο Κλεισιάρη και Παναγιώτη Πατσίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Διονύσιος Ζούγρας, της ΕΠΣ Κοζάνης.

Διαιτητές – Αξιωματούχοι της ΕΠΣ Πιερίας σε αγώνες Γ’ Εθνικής

ΠΟ Μουδανιών – ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Καραμπούλας Χρήστος (Παρατηρητής)

Αναλυτικά, οι ορισμοί

Click to access ref_3c_md_5.pdf