Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 34ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

Στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δημέρας με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Ιωάννη Μπασίνο, της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας, της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί την ΑΕ Κιλελέρ, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου με βοηθούς τους Παναγιώτη Πατσίδη και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης, της ΕΠΣ Τρικάλων.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς, όπου ο Σβορώνος θα φιλοξενηθεί από την Καστοριά, διαιτητής θα είναι ο Απόστολος Δαδάνης, της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Ορέστη Ευαγγέλου και Θωμά Γκελή, της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Βακαλόπουλος, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Τέλος, στο γήπεδο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών, όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζάκυνθο, διαιτητής θα είναι ο Μιχαήλ Ζήκος, με βοηθούς τους Δημήτριο Ελευθέριο Γαλάνη και Παύλο Μπαλατσούκα, της ΕΠΣ Αχαΐας ενώ παρατηρητής θα είναι ο Διονύσιος Γιαννόπουλος, της ΕΠΣ Ηλείας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_34_27-28.04.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This