Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 33ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Στο Δημοτικό γήπεδο Αγιάς, όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει το Κιλελέρ, διαιτητής θα είναι ο Σωτήριος Πέτσας με βοηθούς τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Πλάτων Μποζατζίδης, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης “Ν. Κιλίμπας” όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Αρτάκη, διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Κουκουλάς, της ΕΠΣ Λέσβου με βούς τους Αλέξανδρο Βισκαδούρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και Γρηγόριο Δεδικούση, της ΕΠΣ Λάρισας. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας, της ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Γεώργιος Δασκαλόπουλος, της ΕΠΣ Κορίνθου.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου “Λάζαρος Ξανθόπουλος, όπου ο Σβορώνος θα φιλοξενήσει τη Ζάκυνθο, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσίντζας με βοηθούς τους Σταμάτιο Σφυρή και Νικόλαο Νικολάη, της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_33_24.04.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This