Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 32ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κατερίνης, όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τον Αναστάσιο Φράγιο και την Ζωή Παπαδοπούλου, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος, της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα φιλοξενήσει τον Θεσπρωτό, διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Δραγούσης, της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς τους Ιωάννη Φακάνα και Αναστάσιο Παντικίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κουζάνης, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικά Ιωαννίνων, όπου η Θύελλα Κατσικά θα παίξει με τον Βατανιακό, διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσιώρης με βοηθούς τους Άγγελο Αθανασίου και Σπυρίδωνα Μέκιο, της ΕΠΣ Άρτας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_32_20-21.04.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This