Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 30ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κατερίνης, όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί την Λευκίμμη, διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Απόστολο Κολογριανίτη από την Καρδίτσα και Σεραφείμ Γάκο από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κόκκαλης από τα Τρίκαλα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Άρτας όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Καζάνας με βοηθούς τους Ιωάννη Κοκμοτό και Ελευθέριο Ροκοπάνο από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής θα είναι ο Σπυρίδων Τσιάκος από την Θεσπρωτία.

Τέλος, στο Εθνικό Στάδιο Λάρισας Αλκαζάρ όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει το Κιλελέρ, διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Μαγγιώρος με βοηθούς τους Θωμά Γκέλη και Αριστείδη Πασιά της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Ανδρέας Στάθης από την Καρδίτσα.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_30_06-07.04.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This