Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

Στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, όπου ο Αστέρας Πετριτή θα υποδεχθεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, διαιτητής θα είναι ο Σωτήρης Πέτσας με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Χρήστο Αλεξόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργάκης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου όπου ο Σβορώνος θα φιλοξενήσει την ΑΕ Κιλελέρ, διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παύλο Μποΐτσιο και Σταύρο Παυλίδη, της ΕΠΣ Δράκας. Παρατηρητής θα είναι ο Περίανδρος Πετρόπουλος, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Βατάν όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει τη Νέα Αρτάκη, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Καπρέτσος, της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Αναστάσιο Παντικίδη και Εμμανουήλ Γενετζάκη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_29_30.03.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This