Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Μπούτσικος με βοηθούς τους Ευστάθιο Τσεχελίδη και Αναστάσιο Φράγιο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Αντώνιος Διπλάρης από την Καρδίτσα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Βατανιακού όπου ο Βατανιακός θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό, διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Λάμπρου με βοηθούς τους Αλέξανδρο Τσακιρόπουλο και Χρήστο Χρυσανίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Θεόδωρος Καράμπουλας από την Λάρισα.

Τέλος, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης Νίκος Κίλιμπας όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Αρτάκη, διαιτητής θα είναι ο Λάζαρος Ρεντίφης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Σούζα και Αντώνιο Καλλή της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Δασκαλόπουλος από την Κόρινθο.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_28_24.03.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This