Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024.

Στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας Κανόνι όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή, διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Τσάνης από την Κοζάνη με βοηθούς τους Θωμά Γκέλη και Αριστείδη Πασιά της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Καψάλης από την Αιτωλοακαρνανία.

Στο Δημοτικό Στάδιο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Λιανοκλαδίου, διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης με βοηθούς τους Γεράσιμο Μιχαλά και Στεφανία Σάτκλιφ από την Κέρκυρα. Παρατηρητής θα είναι ο Πλάτων Μποζατζίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει την Λευκίμμη, διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Μώκος από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους Αλέξανδρο Κωτσόπουλο από τον Έβρο και Χρήστο Κοκκαλένιο από την Καστοριά από την Κέρκυρα. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Σαράφογλου της ΕΠΣ Πρεβέζης/Λευκάδος.

Τέλος, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Σβορώνος θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό, διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς με βοηθούς τους Εμμανουήλ Γενετζάκη και Νικόλαο Νικολή της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουρδής από της Λάρισα.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_27_16.03.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This