Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.

Στο Γήπεδο Σταυρού όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λιανοκλαδίου, διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης με βοηθούς τους Μαρίνο Μαραθωνίτη και ΗΧρήστο Μητροφάνη από την Αθήνα. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από τα Τρίκαλα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα, διαιτητής θα είναι ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Κωνσταντίνο Στεργιακούλη από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα.

Τέλος, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Σβορώνος θα υποδεχθεί την Λευκίμμη, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Λαμπριδης με βοηθούς τους Δημήτριο Αδραμάνη και Αθανάσιο Σαμαρά από την Πέλλα. Παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Καζακίδης από το Κιλκίς.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_26_09.03.2024.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This