Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 12ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 στις 17:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Λιτοχώρου, τον αγώνα της Καρίτσας με την Φήκη θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος από την Χαλκιδική με βοηθούς τους Αθανάσιο Μποζατζίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας και Στάυο Χρυσαΐδη από την Χαλκιδική ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γρηγόριος Λέφας από την Πιερία.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Προαστίου, όπου θα αναμετρηθούν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τα Σέλλανα, διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Λαθύρης από την Φθιώτιδα με βοηθούς τους Θεόδωρο Κατσαρό και Σπύρο Μπύρο από την Ευρυτανία, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας και στον αγώνα του Δία Δίου με τον Μακεδονικό Φούφα, θα σφυρίξει ο Λουκάς Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Αντώνιο Γκόγκο και Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη από την Ημαθία, με παρατηρητή τον Γεώργιο Διαμαντή από την Κοζάνη.

Αναλυτικά:

Click to access Ref_G_ethniki_matchdays_10_12_22-23.05.2021.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This