Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 11ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 17:00.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Α’, τον αγώνα της Καρίτσας με τον Ηρακλή Λάρισας θα διευθύνει ο Δημήτριος Θεοχάρης με βοηθούς τους Δημήτριο Σακκά και Σταμάτιο Σφυρή της ΕΠΣ Θεσσαλίας ενώ παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης από την Λάρισα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου θα αναμετρηθούν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Τσαιόπουλος με βοηθούς τους Στάυρο Σαμαρά και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Γκαραγκάνης από την Πιερία.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Δίου και στον αγώνα του Δία Δίου με τον Αετό Μακρυχωρίου, θα σφυρίξει ο Θεόφιλος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Νικόλαο Αρέστη και Χρήστο Βλαδίκα από την Πέλλα, με παρατηρητή τον Ευστάθιο Φυρινίδη από την Πιερία.

Αναλυτικά:

Click to access Ref_G_ethniki_matchdays_8_9_11_15-17.05.2021.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This