Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 58-55 από την Ολύμπια Λάρισας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος, με την Δήμητρα Τελίδου να απουσιάζει ξανά λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρεί, ήταν και πάλι ανταγωνιστικός κόντρα στη φορμαρισμένη Ολύμπια Λάρισας, ωστόσο και πάλι οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος του και γνώρισε την ήττα. Η ομάδα της Κατερίνης με τρεις νίκες και πέντε ήττες βρίσκεται στην όγδοη θέση και παραμένει εκτός ζώνης play out, ενώ η Ολύμπια Λάρισας -η οποία τρέχει πλέον ένα σερί τριών νικών- βρίσκεται μία θέση πιο χαμηλά.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και την Ολύμπια να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 17-15.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με τον Πιερικό Αρχέλαο να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 29-30.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο, με τη γηπεδούχο να είναι αυτή που βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση, με το σκορ στο τέλος της περιόδου να διαμορφώνεται σε 46-41.

Ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και την ομάδα της Λάρισας να φτάνει στη νίκη με το τελικό 58-55.

Διαιτητές: Γεωργουσόπουλος, Πλιάκος.

Δεκάλεπτα: 17-15, 29-30, 46-41, 58-55.

Ολύμπια ΓΣ Λάρισας (Λότφι): Αρτεμισίου 7, Χριστοφοράκη 11 (3), Καρτσαμάρη 20, Τζεμπελίκου 7, Τίγκα 13, Σαγώνα.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Μάντζου 25 (2), Μπουμπουλέντρα 5 (1), Λάππα, Καρανικόλα, Ζαμάνη 2, Μπαγκλαρίδου 4, Ζαρκανέλα 4, Τσενεκίδου 10 (1), Κιολέογλου 5 (1).