Επιλογή Σελίδας

Πάλεψε γερά κόντρα στο “μεγαθήριο”, την πρωταθλήτρια Προ Ρέκο ο Ολυμπιακός στο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των Ομίλων το Champions League Ανδρών, στον Πειραιά, αλλά στο φινάλε αδίκησε τον εαυτό του και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, χύνοντας τη καρδάρα με το γάλα.

Η ιταλική ομάδα νίκησε με γκολ στην εκπνοή 11-10, αλλά και οι δυο ομάδες έχουν προκριθεί στα προημιτελικά από τον Β’ Όμιλο, η Προ Ρέκο με την πρωτιά και το “6 στα 6” και ο Ολυμπιακός με τη 2η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι του Χρβόγε Κόλιανιν είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δέχθηκαν ένα σερί 3-0 στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να ανατρέψουν το 9-7 σε 10-9, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου έκανε το 10-10 στα 34 δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το νικητήριο γκολ με τον Ντι Φούλβιο στο 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟ ΡΕΚΟ 10-11

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 3-3, 2-5.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γκίλλας, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 3, Κανέλλα, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι, Πρεσιούτι 3, Ετσενίκε 2, Κοντέμι, Κάκαρης, Ιόκι Γκράττα, Χάλλοκ, Νέγκρι.

Εκκρεμεί το ματς Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ντιναμό Τιφλίδας, που είναι τυπικής διαδικασίας (και οι δυο αυτές ομάδες πάνε στο Euro Cup).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This