Επιλογή Σελίδας

Μέσα σε κλίμα χαράς και γιορτινής διάθεσης ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά του Μεγάλου Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λιτοχώρου Πύρρος Δήμας. Μεγάλος νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαφύρας ο οποίος επικράτησε με 58-51 επί του Βατανιακού στον τελικό κατακτώντας το τρόπαιο.

Αν μη τι άλλο, ο μεγαλύτερος νικητής του τουρνουά δεν είναι άλλος από το ίδιο το μπάσκετ, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτό το συλλογικό και άκρως ξεχωριστό εγχείρημα, επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά την άποψη ότι είναι απόλυτα εφικτό με λίγα και βασικά εργαλεία και πρωτίστως με μεράκι, να προσφέρεις ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.

Το σημαντικότερο όλων φυσικά ήταν η ψυχαγωγία και η πνευματική ικανοποίηση των νεαρών αθλητών οι οποίοι απόλαυσαν με την ψυχή τους αυτή τη διοργάνωση και έκλεισαν με την πιο ευχάριστη νότα την αγωνιστική τους σεζόν.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας του τουρνουά, ο οικοδεσπότης Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς κατέκτησε την τρίτη θέση αφού επικράτησε με 66-61 απέναντι του ΑΟΚ Βέροιας, ενώ στον τελικό ο Βαφύρας Δίου με μία εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο μέρος έκαμψε την αντίσταση του Βατανιακού και κατέκτησε την κούπα μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Μετά το πέρας των παιχνιδιών, ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στην ομάδα του Μιχάλη Σαραπτσή, ενώ δόθηκαν και οι έπαινοι συμμετοχής σε όλα τα παιδιά των τεσσάρων ομάδων που αγωνίστηκαν στο παρκέ του Πύρρος Δήμας.

ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς – ΑΟΚ Βέροιας 66-61
Διαιτητές: Φελεκίδης, Κορμέντζας.
ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς (Μπακάλης): Χονδρόπουλος 19 (1), Καρασκόρδας, Μπακάλης Δ. 13, Τσιώκας 2, Σουλής, Γρεβενίτης, Μπακάλης Ν., Παπαθανασίου 32 (2), Αλίου, Κόκλας.
ΑΟΚ Βέροιας (Τριχόπουλος, Κασαμπαλής): Δελησάββας, Πουτακίδης 8 (1), Φωτόπουλος, Τσαχουρίδης, Ιωαννίδης 14, Τσομπανίδης Κ. 12 (4), Ζάννος 10 (2), Αντωνιάδης, Μαρκοβίτσης 11, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσομπανίδης Β.

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα – ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 51-58
Διαιτητές: Φελεκίδης, Κορμέντζας.
ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα (Χοτοκουρίδης, Πόσιος): Χασιώτης, Παλάκσας, Τσακηρίδης Ε. 6 (1), Καραμέλιος 7 (1), Τσακηρίδης Ι. 16 (1), Καρανάτσιος, Σακόγλου 18 (4), Μπεϊνάς 4, Παπαγεωργίου.
ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Ζκάγιας 3 (1), Τζήμας 10 (1), Καραγεώργης 11, Χότζιας, Κουτρουλός 2, Γκουνταμάνης, Ψωμιάδης, Ασλανίδης 32 (2), Τσιτσιμπέος, Περδίκης Κ., Πισαλίδης, .Περδίκης Α.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This