Επιλογή Σελίδας

Εύκολο έργο απέναντι στην υποβιβασμένη Λευκίμμη είχε ο αδιάφορος Πιερικός, ο οποίος επικράτησε με το ευρύτατο 5-0, στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Δυο γκολ για τους Κατερινιώτες πέτυχε ο Κούλαλης, στο 53′ και στο 68′ και από ένα οι Στόιος (15′), Οικονομίκος (84′) και Μπαλτάς (90’+1′).

Το σκορ τα λέει όλα για το παιχνίδι, με την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη να παραμένει στην 4η θέση του πίνακα, φτάνοντας τους 55 βαθμούς.

Όσο για τη Λευκίμμη, έμεινε στους 27 βαθμούς και στη 16η θέση,

Την προσεχή Κυριακή ο Πιερικός αγωνίζεται στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Μαυρίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
6′ Πλασέ του Καλαϊτζή, απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Πίττάτζης.
15′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κατσιαμήτας έβγαλε τη σέντρα και ο Στόιος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
24′ Σουτ του Παπαϊωάννου από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από γύρισμα του Κωνσταντινίδη, έφυγε πάνω από την εστία του Παγκράτη.
26′ Ο Μπαλάφας βγήκε γρήγορα και πρόλαβε με έξοδο την κάθετη πάσα του Σκιαδά για τον Γρηγοριάδη.
34′ Σουτ του Σκιάδα, απέκρουσε ο Μπαλάφας.
34′ Μετά από σέντρα του Βασσάκη ο Παπαθανασίου στο δεύτερο δοκάρι έκανε το ανάποδο ψαλίδι που έφυγε άουτ.
35′ Σουτ του Κατσιαμήτα, έκοψαν οι αμυντικοί.
42′ Μακρινό σουτ του Κωστακιώτη, μπλόκαρε ο Μπαλάφας

51′ Μετά από συνδυασμό των Κατσιαμήτα-Παπαϊωάννου και πάσα του τελευταίου, ο Μαυρίδης έκανε το πλασέ από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
53′ ΓΚΟΛ! 2-0: Έπειτα από σέντρα του Μαυρίδη, ο Κούλαλης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 για τον Πιερικό.
66′ Ο Γρηγοριάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωστακιώτης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
68′ ΓΚΟΛ! 3-0: Μετά από γύρισμα του Στραβογιάννη, ο Κούλαλης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Πακγκράτη, κάνοντας το 3-0.
84′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Μαυρίδης έβγαλε έξοχη κάθετη πάσα στον Οικονομίκο που με πλασέ “έγραψε” το 4-0 για τον Πιερικο.
87′ Ο Παπαθανασίου προσπάθησε να κάνει το πλασέ αλλά ο Μπαλάφας πρόλαβε.
88′ Ο Δεληγιάννης επιχείρησε συρτή παράλληλη σέντρα από αριστερά, όμως ο Στραβογιάννης δεν μπόρεσε με προβολή να βρει τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι.
90’+1′ ΓΚΟΛ! 5-0: Στραβογιάννης, Δεληγιάννης συνδυάστηκαν, στη συνέχεια ο Κωνσταντινίδης τροφοδότησε τον Μπαλτά που σουτ εν κινήσει έκανε το 5-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεκιαρης της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Καλογριανίτη, της ΕΠΣ Καρδίτσας και Γάκο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ιρινιμπαμπάζι (38′) και Στόιος (63′) του Πιερικού και οι Γρηγοριάδης (39′), Σπανός (44′) και Μπαλός (80′) της Λευκίμμης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης Δ., Μαυρίδης, Καρατάσιος, Κούλαλης (72′ Δεληγιάννης), Καλαϊτζής (60′ Στραβογιάννης), Παπαϊωάννου (72′ Μπαλτάς), Κατσιαμήτας (60′ Ματσούκας), Ιρινιμπαμπάζι (60′ Κατσαβάκης), Στόιος, Οικονομίκος.
ΑΕ Λευκίμμης (Χρήστος Αγγέλου): Πιττάτζης (17′ λ.τ. Παγκράτης), Μπαλός Σ., Σκιαδάς, Νίτας (85′ Τσαγκαράκης), Παπαθανασίου, Κουρής, Σπανός, Βασσάκης (57′ Καραμποΐκης), Κωστακιώτης, Μπαλός Επ., Γρηγοριάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This