Επιλογή Σελίδας

Μίνι συνέντευξη του Γιώργου Νότα στην επίσημη σελίδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

Ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ και 2η αγωνιστική στην Καβάλα. Μίλησε μας για τα δυο αυτά παιχνίδια.

Βάση της εικόνας μας στο παιχνίδι αξίζαμε κάτι παραπάνω και το αποτέλεσμα μας αδικεί . Για το παιχνίδι στην Καβάλα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη και ο τρόπος που δουλεύουμε στις προπονήσεις σε συνδυασμό με την νοοτροπία της ομάδας πιστεύω θα μας οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα .

Απαιτητικό πρωτάθλημα αυτό της SL2. Που πιστεύεις θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία;

Ναι όντως είναι πρωτάθλημα απαιτητικό , όλες οι ομάδες δεν θέλουν να χάνουν και κάνουν τα πάντα έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας . Τώρα για την ομάδα μας η παραμονή θα κριθεί απο εμάς τους ίδιους μπαίνοντας σε κάθε παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς . Επίσης οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που πρέπει να τις προσέξουμε καθώς θα παίξουν και αυτές τον ρόλο τους .

Πώς αισθάνεσαι στη νέα σου ομάδα και τι έχεις κρατήσει από την πορεία σου στον ΠΑΟ;

Στην νέα μου ομάδα αισθάνθηκα καλά απο την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθα , όλα τα παιδικά και οι άνθρωποι που είναι γύρω μου με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν κάνει να νιώθω πολύ άνετα σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα . Για εμένα ο Παναθηναϊκός ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου το οποίο μου δίδαξε πολλά πράγματα και στο ανθρώπινο επίπεδο αλλά και στο αγωνιστικό. Αυτό που κρατάω είναι η νοοτροπία να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος και να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα

Μίλησε μας για τους προσωπικούς σου στόχους κι αν αυτοί περνάνε από το Νέο Κεραμίδι.

Οι στοίχοι μου χωρίζονται σε δυο κομμάτια. Το ένα κομμάτι είναι να μπορέσω να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ μέσα από τις προπονήσεις σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος, και να μπορέσω να πάρω όσα πιο πολλά αγωνιστικά λεπτά μπορώ, κάτι το οποίο θα με ωριμάσει σαν ποδοσφαιριστή και στο μέλλον θα με βοηθήσει ώστε να κάνω το μεγάλο βήμα για την επόμενη κατηγορία. Και ο δεύτερος μου στοίχος είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα, να καταφέρει πράγματα και να παραμείνει στην κατηγορία. Από την στιγμή που επέλεξα αυτή την ομάδα όλοι οι στοίχοι μου περιτριγυρίζονται σε αυτήν!