Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2023 ο Πιερικός ο οποίος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κέρδισε με 1-0 το Κιλελέρ, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Το γκολ για την ομάδα της Κατερίνης πέτυχε ο Καλαϊτζής στο 63′, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα καθώς είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο προηγούμενο λεπτό.

Ο Πιερικός εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του πρωτοπόρου Σβορώνου στη Ζάκυνθο και μείωσε την απόσταση από την κορυφή σε 4 βαθμούς (33-37) ενώ προσπέρασε και τη Νέα Αρτάκη ανεβαίνοντας στην 3η θέση του πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική (7 Ιανουαρίου 2024) ο Πιερικός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αναγέννηση Άρτας.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Ο Μπαρούτας γλίστρησε και ο Ματζαλάκου προσπάθησε να επωφεληθεί αλλά η πάσα του δεν έφτασε στον Σαραντίδη.
15′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, ο Γιαλαμίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
19′ Ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Κατσαμάγκα που αφύλακτος από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
21′ Μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη από δεξιά, ο Μπαλογιάννης δε μπόρεσε στο δεύτερο δοκάρι με προβολή να στείλε τη μπάλα στα δίχτυα.
23′ Σέντρα του Ματζαλάκου, ο Σαραντίδης κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά βρέθηκε στο έδαφος από τράβηγμα αντιπάλου, με τον διαιτητή να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
29′ Σουτ του Μπλέτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Οικονομόπουλο που έκανε το σουτ αλλά ο Βαγενάς μπλόκαρε.
31′ Σουτ του Μίγγου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
37′ Μπαλογιάννης και Σαραντίδης συνδυάστηκαν, ο τελευταίος δεν πρόλαβε την κάθετη πάσα για να βγει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
40′ Μετά από σέντρα του Ματζαλάκου ο Οικονομόπουλος κατέβασε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση το οποίο μπλόκαρε ο Μισιρλής.
45′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για το Κιλελέρ η μπάλα έφτασε στον Αλτάνη έξω από την περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, ο Μπαλάφας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

48′ Ο Μπαρούτας στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπαλογιάννη, όμως το γκολ δε μέτρησε με απόφαση του διαιτητή Τικίζογλου, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Πιερικού.
50′ Κεφαλιά του Σαραντίδη, μπλόκαρε ο Μισιρλής.
63′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη από αριστερά, ο Καλαϊτζής στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
67′ Μετά από ωραία ενέργεια του Σαραντίδη από αριστερά, ο Μισιρλής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε προ του Καλαϊτζή.
69′ Ατομική ενέργεια και πλασέ του Σαραντίδη, μπλόκαρε ο Μισιρλής.
83′ Σουτ του Φώλια μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τικίζογλου με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Τσαικρόπουλο, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης Δ., Οικονομόπουλος, Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Μπλέτσας, Οικονομίκος (62′ Κατσαβάκης), Μίγγος (85′ Μυρωτής), Μπαλογιάννης (90′ Στραβογιάννης), Ματζαλάκου (62′ Καλαϊτζής), Σαραντίδης.

ΑΕ Κιλελέρ: Μισιρλής, Βαγενάς, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης (80′ Φώλιας), Σουμπάκης, Αλτάνης, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου (66′ Ελέζι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This