Επιλογή Σελίδας


Χάρη σε δυο στο β’ μέρος, από τον Κωτσιόπουλο στο 52′ και από τον Κυρτέγο στο 76′, η ΑΕ Καρίτσας έκαμψε την αντίσταση της Αταλάντης και την κέρδισε με 2-0 στο Βατάν, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Καριτσιώτες με το “τρίποντο” κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 4 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Πιερικό.

Οι Καριτσιώτες δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε με κύριο μέλημα να κρατήσει το μηδέν. Είναι χαρακτηριστικό πως η Αταλάντη “επισκέφθηκε” μόλις μια φορά τα “καρέ” του Ράντου (στο 32′) ενώ το πιερικό “συγκρότημα” απείλησε ουκ ολίγες φορές την εστία του Καπετάνου, με την εστία του να παραμένει ανέπαφη στο α’ μέρος.

Στο β’ μέρος, χρειάστηκε ένα… περιπετειώδες γκολ στο 52′ για την ΑΕ Καρίτσας με σκόρερ τον Κωτσιόπουλο (στη φάση συμμετείχαν Κυρτέγος, Δημητρουλόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Αλεξίου και Κωτσιόπουλος), με τα πράγματα να απλοποιούνται στη συνέχεια καθώς, οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες, με το τελικό 2-0 να “γράφεται” στο 76′ από τον Κυρτέγο. 

Ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη για την ομάδα των Καριτσιωτών που εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των προπορευόμενων ομάδων και τις προσπέρασε, ανεβαίνοντας στη 2η θέση, έχοντας πλέον μπροστά της μόνο τον Πιερικό.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας είναι εκτός έδρας με τον Διγενή Νεοχωρίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Σουτ του Γκίκα μέσα από τη μικρή περιοχή και δεξιά, ο Σαλιάι έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια.
11′ Ο Αλεξίου μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά αλλά καθυστέρησε.
16′ Ο Αλεξίου έκανε ωραία κίνηση από δεξιά και βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε συρτό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.
18′ Εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου από δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Σέντρα σουτ του Δήμου, η μπάλα έφυγε άουτ.
39′ Σουτ του Κυρτέγου από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε με τα πόδια ο Καπετάνος.
44′ Μακρινό σουτ του Βουκομάνοβιτς, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ ο Καπετάνος.
47′ Σέντρα σουτ του Ζαφειρίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
51′ Ο Δημητρουλόπουλος έκοψε από τα δεξιά για τον Αλεξίου που ήταν στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε κόρνερ.
52′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κυρτέγος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά δίνοντας στον Δημητρουλόπουλο, αυτός γύρισε προς το πρώτο δοκάρι για τον Βουκομάνοβιτς που βρήκε την μπάλα και της έδωσε πορεία προς το κέντρο της εστίας, εκεί έκανε την προβολή ο Αλεξίου και εν συνεχεία ο Κωτσιόπουλος τη βρήκε και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
60′ Μετά από σέντρα του Βουκομάνοβιτς ο Αλεξίου προσπάθησε να βρει τη μπάλα αλλά, ανορθόδοξα, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για την ΑΕ Καρίτσας.
67′ Ο Κυρτέγος έκανε τη σέντρα, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
68′ Σουτ του Βουκομάνοβιτς, μπλόκαρε ο Καπετάνος.
70′ Σουτ του Κυρτέγου, ο Καπετάνος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
76′ ΓΚΟΛ! 2-0: έπειτα από σέντρα του Αλεξίου ο Κυρτέγος με κεφαλιά “έγραψε” το 2-0.
88′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Μακρόπουλο. Με 10 ποδοσφαιριστές για τα εναπομείναντα λεπτά η Αταλάντη.
90′ Δεύτερη κίτρινη και για τον Λυτάκη της Αταλάντης, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Φουστάνας με βοηθούς τους Νταβέλα και Κωνσταντινίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Για την ΑΕ Καρίτσας κίτρινη κάρτα είδε ο Λαγδάρης (63′). Για τους φιλοξενούμενους εκτός από τους Λυτάκη (30′, 88′) και Μακρόπουλο (54′, 90′) που αποβλήθηκαν με δυο κίτρινες κάρτες, κίτρινη κάρτα είδε ακόμη ο Χαϊκάλης (63′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Δαλαμήτρας, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης (90′ Μητράκας), Ζαφειρίδης, Γκίκα (82′ Οικονόμου), Δημητρουλόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Κυρτέγος (86′ Λουίς Φερνάντο), Αλεξίου.
Στον πάγκο: Συρράκος, Γαλάνης, Παπαϊωάννου, Γκαρατζιας.
Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σαλιάι, Ζυγογιάννης, Πάπος, Λυτάκης, Τσακανίκας (66′ Σακλά), Μαλισόβας, Δουβάρας, Δήμος, Χαϊκάλης (85′ Λαμπρόπουλος).
Στον πάγκο: Σιδέρης, Γιόβας, Τζιός, Α. Μαλισόβας, Αντωνίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This