Επιλογή Σελίδας

Η καρδιά του UEFA Champions League χτυπά και πάλι στο MEGA!

Κάτω από τον Βεζούβιο, τo MEGA θα μεταδώσει ζωντανά την τιτανομαχία της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του UEFA Champions League, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 22:00.

Ένα ντέρμπι «ηφαίστειο» στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» που θα κρίνει ποια ομάδα θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Δυο ομάδες, γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που τις συνδέει ο μύθος του Ντιέγκο Μαραντόνα θα προσφέρουν αμέτρητες συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Την αναμέτρηση περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Πριν το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης, στο Pre-Game ακριβώς στις 21:30,
η αθλητική ομάδα του MEGA υποδέχεται τον Νικόλα Παχή, το «Σούπερ Αγόρι» από το «The Chase», με τον οποίο θα σχολιάσουν την εκρηκτική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολουθεί το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Πόρτο με την Άρσεναλ, αλλά και πλήρη ανάλυση των αγώνων της Τρίτης, Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αϊντχόβεν-Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, οι αθλητικογράφοι του MEGA μεταφέρουν πλούσιο ρεπορτάζ για την αποστολή του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη για τη ρεβάνς κόντρα στη Φερεντσβάρος για τα play–offs του UEFA Europa Conference League.

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΙΣ 22:00

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30

POST–GAME ΣΤΙΣ 24:00

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This