Επιλογή Σελίδας

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Ενωσιακό Γήπεδο της Νέας Εφέσου, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, η Κ14 υπέστη ήττα με 0-8 από τους Θεσσαλονικείς ενώ η Κ16 κέρδισε με 1-0.

Κ14 Πιερίας – Κ14 Μακεδονίας 0-8

Από δύο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχαν οι Ακτινάκης στο 3’ και στο 13’ και Αναστασιάδης στο 8’ και στο 16’ ενώ σκόραραν ακόμη ο Κορώνης στο 46′, ο Δούραλης στο 51’, ο Μπαϊμπουρντής στο 55’ και ο Αλμπάνης  στο 71’.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας έχει 1 βαθμό έναντι 6 της ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημέρας με βοηθούς τους Μπάλτζη και Πουρουτίδη, της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κ14 ΕΠΣ Πιερίας: Κακάνης, Σόκας, Ελευθεριάδης (62′ Ναβροζίδης), Χασιάκης, Σαλδής Α. (41′ Γιαννούλης), Κωστίκος, Στούμπος, Σαλδής Α. (62′ Κεραμιδάς), Μανώσης, Μπουζάνι (62′ Κουτσής), Ποτουρίδης (36′ Τζιμπραηλίδης).

Κ14 ΕΠΣ Μακεδονίας: Βάτσος, Τσομπανόπουλος (41′ Αποστολίδης), Καζάκος, Χαριζόπουλος (41′ Σπανός), Βεριτιάνο, Τσαλδάρης, Δουράλης, Κορώνης, Ακτινάκης (53′ ΜπαΪμπουρντής), Νάστου (53′ Αλμπάνης), Αναστασιάδης Α. (41′ Σαλπιγγίδης).

Κ16 Πιερίας – Κ16 Μακεδονίας 1-0

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Κ16 της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Σπυρλίδης στο 55′, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε. 

Οι Θεσαλονικείς είχαν δοκάρι με τον Τσιμερίκα στο 5′.

Στο 75′ αποβλήθηκε ο Ζαμαντζάς και η ομάδα του Δημήτρη Μιχωλού αγωνίστηκε στα εναπομείναντα λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημέρας με βοηθούς τους Μπάλτζη και Πουρουτίδη, της ΕΠΣ Λάρισας.

Κ16 ΕΠΣ Πιερίας: Γκατζάς, Ζώρας, Τζίτσας, Κολωνιάρης, Χρυσίδης, Μπόζογλου, Σπυρλίδης (88′ Τσιρώνης), Ζαμαντζάς, Γκουλαξίδης (69′ Παπαστάμου), Σιτμαλίδης (93′ Βαρυτιμίδης), Φιρινίδης

Κ16 ΕΠΣ Μακεδονίας: Μαρμαρίδης, Γιαμαλής (73′ Μαυρίδης), Καρκαμάνης, Δοϊρανλής, Καπακτσόγλου, Τσιμερίκας, Τρικαλιώτης (46′ Σουγιολτσής), Μπαξεβάνος (76′ Μαυρέλης), Βαριόπουλος, Τουφεκτσής (46′ Παρλάκογλου), Σιάκας (73′ Μυτιληνός).

Οι άλλοι αγώνες της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών και της ΕΠΣ Ημαθίας θα διεξαχθούν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Πιερίας είναι τα παιχνίδια με αντίστοιχα σύνολα της ΕΠΣ Γρεβενών, που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Στους άλλους αγώνες του 4ου ομίλου, οι ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών. Συγκεκριμένα, η Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε με 9-0 ενώ η Κ16 κέρδισε με 8-0.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Πιερίας είναι τα παιχνίδια με αντίστοιχα σύνολα της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα διεξαχθούν την προσεχή Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου είχαν αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This