Επιλογή Σελίδας

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Ημθαίας, στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο…. το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, η Κ14 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Ημαθιώτες ενώ νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Κ16, επικρατώντας με 3-0.

Κ14 Ημαθίας – Κ14 Πιερίας 1-1

Το γκολ της Κ14 πέτυχε στο 55′ ο Τζιμπραηλίδης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

Σύνθεση Κ14 (Δημήτρης Μιχωλός):: Κακάνης, Σόκας, Ελευθεριάδης, Χασιάκης (Γιαννούλης), Κουτσιαρής (Σαλδής Αθ. του Αντ.), Κωστίκος (Μπόζογλου), Στούμπος, Σαλδής Αθ. του Ν., Μανώσης, Μπουζάνι (Ναβροζίδης), Γεωργίου (Τζιμπραηλίδης).

Κ16 Ημαθίας – Κ16 Πιερίας 0-3

Οι σημαντικότερες στιγμές

Η Κ16 προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Γκουλαξίδη στο 3′.

Ο ίδιος παίκτης στο 18′ ζευγάρωσε τα γκολ του πιερικού “συγκροτήματος”.

Η ομάδα της Πιερίας έχασε πέναλτι στο 25′ με τον Φιρινίδη.

Στο 33′ ο Σιτμαλίδης σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκουλαξίδης από το σημείο του πέναλτι έχασε την ευκαιρία να κάνει χατ τρικ.

Στο 52′ ο Ζώρας σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και άλλο τετ α τετ του ίδιου παίκτη στο 58′.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 63′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζώρα.

Στο 70′ ο Σπυρλίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Σύνθεση Κ16 (Δημήτρης Μιχωλός): Γκατζάς, Ζώρας, Βαρυτιμίδης, Χρυσίδης, Κολωνιάρης, Μπόζογλου, Σπυρλίδης (Ζαχόπουλος), Ζαμαντζάς (Κιτσούλης), Γκουλαξίδης (Παπαδόπουλος), Σιτμαλίδης (Θεοδωρίδης), Φιρινίδης (Μάμαλης).

Στους άλλους αγώνες του 4ου ομίλου, οι ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών. Συγκεκριμένα, η Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε με 9-0 ενώ η Κ16 κέρδισε με 8-0.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Πιερίας είναι τα παιχνίδια με αντίστοιχα σύνολα της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα διεξαχθούν την προσεχή Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου είχαν αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This