Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League 2 βρίσκεται ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, για την 33η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός προηγήθηκε 0-1 μόλις στο 5′ με σουτ του Κρυεμάδι μέσα από την περιοχή, εν κινήσει, μετά από τροφοδότηση του Μετάι.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 57′ με πλασά του Μπιμπισίδη από το ύψος της μπικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη.

Στο 61′ ο Εθνικός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Στασινόπουλου μετά από προσπάθεια του Μετάι. Ωστόσο, ο Χατζής που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Ντουμάνη.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το τελικό σφύριγμα του Κουκούλα βρήκε τον Εθνικό να φτάνει στους 75 βαθμούς και να παραμένει στο +2 από την ομάδα της Εύβοιας και πλέον οι Κεραμιδιώτες για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, χρειάζεται απλά να μη χάσουν εντός έδρας από το αδιάφορο Κιλελέρ, στην τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή των Βαΐων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουκουλάς, της ΕΠΣ Λέσβου με βοηθούς τους Βισκαδούρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και Δεδικούση, της ΕΠΣ Λάρισας. 4ος διαιτητής ήταν ο Μπουρουτζίκας, επίσης της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Νέας Αρτάκης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου (32′ Χατζηστάμου), Παπαδάκης, Ταυταρίδης, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (9′ Σαλπιγγίδης).
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Χατζής, Παπαδόπουλος (66′ Κυριακίδης), Ιντζόγλου, Κρευμάδι (89′ Μουράτη), Μηλιώτης, Γιαλαμίδης (66′ Σεχολάρι), Κλιγγόπουλος, Μετάι (72′ Ζουκάν), Τουλίκας Β..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This