Επιλογή Σελίδας

Με τον Αετό Καταλωνίων εκτός έδρας κληρώθηκε ο Αιγινιακός στη Β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα είχε μια βατή κλήρωση και θα αγωνιστεί στις 13 Νοεμβρίου στις 2:30 μ.μ.με στόχο την πρόκριση της στα προημιτελικά του θεσμού.

Υπάρχει ενδεχόμενο και εφόσον υπάρξει κοινό αίτημα των δύο ομάδων ν’ αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Σε περίπτωση που ομάδα του Αιγινίου ξεπεράσει το εμποδιο των Καταλωνίων θα αντιμετωπίσει τον νικητή του παιχνιδιού Ακαδημία Πλαταμώνα – Ερμή Εξοχής μακριά από το Αιγίνιο, για τους “8” της διοργάνωσης.

Τέλος ο Μπουρανής

Παρελθόν αποτελεί για τον Αιγινιακό από σήμερα Πέμπτη απόγευμα ο μέσος Τάσος Μπουρανής, που είχε αποκτηθεί πέρυσι από την γειτονική Αναγέννηση Κολινδρού.

Ανακοίνωση Αιγινιακού

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπουρανη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του

Το ευχαριστήριο του Τάσου Μπουρανή

Ο Τάσος Μπουρανής μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής παρουσίας του στον Αιγινιακό δήλωσε ” Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Διοικούντες, Προπονητές, Συμπαίκτες και Φιλάθλους του Αιγινίου για όλα τα ωραία, που πέρασα στον Αιγινιακό. Εύχομαι την ομάδα τα καλύτερα και να υλοποιήσει τους στόχους της στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”.