Επιλογή Σελίδας

Ύστερα από απουσία σχεδόν δύο ετών του Γιάννη Ανδρέου από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, η ώρα της επιστροφής του νεαρού ποδοσφαιριστή πλησιάζει.

Ο 19χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς και παρότι στην αρχή προκρίθηκε η συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος, τελικά κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά.

Το χειρουργίο παρά τη δυσκολία του ήταν απόλυτα επιτυχημένο, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό και πλέον ο νεαρός ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά ήταν τα γεμάτα αισιοδοξία πρώτα λόγια του Ανδρέου λίγο μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης: “Ηταν ένα κακό όνειρο. 2 χρόνια έτσι το βλέπω. Τέλος καλό, όλα καλά, για εμένα σήμερα άλλαξε ο χρόνος με χαμόγελο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλο αυτό τον πολύ καιρό στις χαρές, στις λύπες, στον καθένα ξεχωριστά. Πλέον από σήμερα αρχίζουν όλα. Με περιμένει κάτι καινούργιο έξω, να κάνω αυτό που αγάπω και αυτό λέγεται ποδόσφαιρο”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και νοσοκομείο

Οι έως τώρα “σταθμοί” στην ποδοσφαιρική διαδρομή του Γιάννη Ανδρέου είναι η ΑΕ Περίστασης, ο Πιερικός (πρώτα στην Κ19 και εν συνεχεία στην ανδρική ομάδα), η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και ο Άρης Κοκκινοπλιτών.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης σε δύο περίπου μήνες έτσι ώστε να είναι έτοιμος να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This