Επιλογή Σελίδας

Mετάλλιο στο kickboxing των Ευρωπαϊκών Αγώνων εξασφάλισε ο Γιώργος Τσαμποδήμος Λεωβάρης. Στο Point Fighting των Ανδρών στα -63κ. νικησε με 2-0 τον Τούρκο Ozdemir και πέρασε στα ημιτελικά!

Το Σάββατο στις 12.00 Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Roland Viczian για την είσοδο στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή!

Mε το μετάλλιο του Τσαμποδήμου η Ελλάδα φτάνει τα 16, με δύο χρυσά, τέσσερα αργυρά και εννεά χάλκινα και με ότι κατακτήσει ο αθλητής του kickboxing.

Στην ξιφασκία, η ομάδα της σπάθης γυναικών κατέκτησε την 7η θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και κέρδισε αρκετούς πόντους στην προσπάθεια για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Η ομάδα με τις Δώρα Γκουντούρα, Δέσποινα Γεωργιάδου, Κλαίρη Μπένου και Μαρίνα Παΐζη νίκησαν 45-35 την ιδιαίτερα δυνατή ομάδα της Ουκρανίας και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Στο ταμπλό για τις θέσεις 5-8 αρχικά ηττήθηκαν από το Αζερμπαϊτζάν με 45-29, στη συνέχεια όμως έδωσαν μεγάλη μάχη με τη Γερμανία για την 7η θέση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 45-43. Με την παρουσία της ομάδας της σπάθης ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο να παρακολουθεί όλους τους αγώνες και να συγχαίρει στο τέλος τα κορίτσια.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This