Επιλογή Σελίδας

Από την… κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Βατανιακός που κέρδισε με 3-2 την Λευκίμμη, στο Βατάν, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο χάνοντας 0-2 με δυο γκολ του Γαστεράτου στο 3′ και στο 41′ ενώ οι Κερκυραίοι έχασαν και πέναλτι!

Ωστόσο, ο Βατανιακός αποδείχθηκε εφτάψυχος και έφτασε στη νίκη με ανατροπή, με το τελικό 3-2 να αποτελεί την ιδανική συνέχεια στο “διπλό” της προηγούμενης αγωνιστικής στη Φήκη.

“Δράστες” της… ολικής επαναφοράς για την κατερινιώτικη ομάδα ήταν ο Μιτακίδης στο 46′, ο Δ. Ανανιάδης στο 52′ και ο Τσενικλής στο 75′.

Το “τρίποντο αυτό έφερε τον Βατανιακό στη 12η θέση στην οποία ισοβαθμεί με τον Θεσπρωτό, με τις δύο ομάδες να έχουν από 11 βαθμούς.

Η ομάδα της Λευκίμμης που μέχρι σήμερα ήταν ισόβαθμη με τον Βατανιακό, έμεινε στους 8 βαθμούς και υποχώρθσε στη 15η θέση του πίνακα.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 3′ όταν ο Χ. Γαστεράτος εκμεταλλεύτηκε λάθος τροφοδότηση των γηπεδούχων και πάσα συμπαίκτη του και με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.

Με παρόμοιο τρόπο επιτεύχθηκε και το 0-2 στο 41′ καθώς οι γηπεδούχοι πάλι υπέπεσαν σε παιδαριώδη λάθη κατά την κυκλοφορία της μπάλας, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Χ. Γαστεράτο να κλέψει, να μπει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα, ζευγαρώνοντας τα γκολ για τη Λευκίμμη.

Τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα για τον Βατανιακό αν ο Μουζακίτης ευστοχούσε σε πέναλτι για τους φιλξενούμενους στο 32′, ωστόσο ο Φιρινίδης απέκρουσε.

Στο β’ ημίχρονο τα πάντα ανατράπηκαν και από εκεί που όλα φαίνονταν χαμένα, ο Βατανιακός φώναξε “παρών”.

Στο 46′ ο Μιτακίδης με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 1-2 για την πιερική ομάδα.

Το 2-2 έγινε στο 52′ με κεφαλιά του Δ. Ανανιάδη στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά.

Το τελικό 3-2 “έγραψε” στο 75′ ο Τσενικλής, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Βατανιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Θεσπρωτό ενώ η Λευκίμμη υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημέρας με βοηθούς τους Νάκα και Σεργιακούλη, της ΕΠΣ Λάρισας

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κανταρτζής, Λιόλιος, Δαλαμήτρας, Μιχαηλίδης, Μαυρίδης, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ., Μαργαρίτης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Ντόσης, Τσενικλής, Ανανιάδης Χ., Τόσκας, Μάλα.

ΑΕ Λευκίμμης (Παναγιώτης Κορομπόκης): Παγκράτης, Ματσοβίλα, Μπαλός, Κούλαλης, Νίτας, Μουζακίτης, Βασιλάκης Βασσάκης, Κωστακιώτης, Ζέρβας, Γαστεράτος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This