Επιλογή Σελίδας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα άρσης βαρών, στην πόλη της Κατερίνης. Σε μια εξαιρετική διοργάνωση, για την οποία εργάστηκαν πολλοί τοπικοί φορείς της Κατερίνης, δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές Λυκείου της άρσης βαρών, να διεκδικήσουν μετάλλια αλλά και μόρια για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

Oι εμφανίσεις των νεαρών αθλητών ήταν εξαιρετικές και γέμισαν με αισιοδοξία τους ανθρώπους του αθλήματος. Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, τους αγώνες παρακολούθησε η Ταμία κα Φιλιππία Κοχλιαρίδου η οποία δήλωσε: «Ηταν μία εξαιρετική διοργάνωση και θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που απέδειξαν ότι η άρση βαρών έχει μέλλον. Οι αγώνες δεν θα είχαν γίνει χωρίς τη συνδρομή των προπονητών, των γυμναστών των σχολείων και των γονέων των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας,  Δημήτρη  Κερερέ, όπως επίσης και τον προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής Κατερίνης Ανδρέα Παπανικολάου, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνης Γιώργο Μακρή, την Αντιπεριφερειάρχη Κατερίνης Σοφία Μαυρίδου και τέλος τον αποσπασμένο καθηγητή φυσικής αγωγής στην ΕΟΑΒ, Κωνσταντίνο Καραποστόλη, που έδωσε τον δικό του αγώνα, για την επιτυχία του θεσμού. Ένα ευχαριστώ και στις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αννα Μανη Παπαδημητριου και Μπέτυ Σκούφα του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολούθησαν τους αγώνες.»

Oι αθλητές μπορούν να μπαίνουν στον σύνδεσμο: https://ontitoulis.zenfoliosite.com/zg/arsivaron-sxoliko για να κατεβάσουν τις φωτογραφίες που επιθυμούν. Κωδικός εισόδου : arsivaron. Οι φωτογραφίες θα ανέβουν στις 3 Απριλίου, από τον φωτογράφο κ. Οδυσσέα Τουλή, παλιό αθλητή άρσης βαρών του Σπάρτακου Θεσσαλονίκης.

    

Pin It on Pinterest

Shares
Share This