Επιλογή Σελίδας

Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε με 54-61 του Ερμή Λαγκαδά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαγκαδά, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1.

Μεγάλη ψυχολογική ώθηση με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε Φίλιππος, με την οποία παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος με τη δεύτερη ΔΕΚΑ, την οποία υποδέχεται στην Βέροια το ερχόμενο Σάββατο. Στον αντίποδα, ο Ερμής βρίσκεται μόλις μία θέση χαμηλότερα, έχοντας ωστόσο τρεις λιγότερες νίκες.

Σε έναν σκληρό αγώνα που αναμενόταν να κινηθεί σε χαμηλό σκορ, Ο Φίλιππος δεν έχασε σε καμία φάση τον έλεγχο του αγώνα και όντας σταθερά “οδηγός” του σκορ, έφτασε στην τέταρτη διαδοχική νίκη, σε μια σειρά αγώνων που θα καθόριζαν σε μεγάλη βαθμό την τελική εικόνα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι βάσεις της νίκης μπήκανε ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, εκεί όπου με “double score” ο φιλοξενούμενος προηγήθηκε με 6-12, ενώ όντας ακόμη πιο εύστοχος στο δεύτερο δεκάλεπτο βρέθηκε να προηγείται με εννέα πόντους και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 20-29.

Ο Ερμής προσπάθησε να πλησιάσει και στην τρίτη περίοδο “ψαλιδίζοντας” τη διαφορά, ωστόσο μην χάνοντας την συγκέντρωσή της, η ομάδα της Βέροιας υπερασπίστηκε το προβάδισμα της και πήραν εν τέλει τη νίκη με 54-61.

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης, Ντούρας, Καννής.

Δεκάλεπτα: 6-12, 20-29, 39-44, 54-61.

ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά (Παρίτσης): Παπαδόπουλος Π. 7, Γκέλιος 6, Λαζάρου 1, Παπαδόπουλος Σ. 4, Μάρουσιτς 7 (1), Σουτζόπουλος 11 (1), Χρυσανθάκης 2, Σμυρλής, Ταζόπουλος 16.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Ελευθεριάδης 11 (1), Αποστολίδης 2, Ξενιτίδης 15 (3), Κάτζος 14 (2), Κοτσάνος 4, Φλιάτης 3, Καραγιώργος, Μπένας 10 (2), Μελαδιανός 2. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This