Επιλογή Σελίδας

Του Παύλου Κερασιώτη

Η αυλαία έπεσε φέτος, με τον Μακεδονικό να καταγράφει τη καλύτερη πορεία στη σύγχρονη ιστορία του, τερματίζοντας τρίτος στα πλέι οφ του Α’ ομίλου της Super League 2.

Η σεζόν τελείωσε με δύο ατομικές διακρίσεις (Στέλιος Μαλεζάς κορυφαίος προπονητής του Α’ ομίλου) και Κλέτον Περντρέου (κορυφαίος τερματοφύλακας του Α’ ομίλου) και περιμένοντας την τρίτη, αυτήν του Άλμπερτ Σιμόνι ως κορυφαίου σκόρερ του βορείου ομίλου με 15 γκολ. Ο δεύτερος σκόρερ του ομίλου, ο Ρομό του Λεβαδειακού, δίνει τον τελευταίο του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Β, την Κυριακή 26/05 και έχει 11 γκολ.

Μεγάλο μερίδιο στην κατάκτηση της τρίτης θέσης έχει ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος για την ολοκλήρωση της σεζόν και για την επιτυχία της ομάδας του είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η εικόνα μας βελτιωνόταν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην έδειχναν αυτή τη βελτίωση, όμως όλοι μέσα στο γκρουπ γνωρίζαμε ότι η ομάδα βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη. Σε αυτό θα πρέπει να σταθούμε. Είναι μεγάλη επιτυχία που τερματίσαμε στην 3η θέση και αυτό μας κάνει χαρούμενους για όλη την προσπάθειά μας».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This