Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Αυλαία στη φάση των προημιτελικών του φετινού Champions League και στο ουδέτερο στάδιο της Λισαβόνας, η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης Atalanta αντιμετωπίζει την Paris St.Germain. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Atalanta Bergamo – Paris Saint-Germain     @ Estadio de Luz, Lisbon

Το φετινό Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία και μπροστά μας έχουμε τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μεταξύ των οκτώ ομάδων που τα έχουν καταφέρει. Μονές λόγω των συνθηκών 90λεπτες αναμετρήσεις, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Μεγάλη μάχη απόψε ανάμεσα στη Σταχτοπούτα της διοργάνωσης που τα έχει καταφέρει περίφημα και της Paris St.Germain που θα επιδιώξει μετά από 25 χρόνια να φτάσει μέχρι τον τελικό και, γιατί όχι, να σηκώσει και το τρόπαιο.

Μετά από έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο στους ομίλους αλλά και εκπληκτικό ποδόσφαιρο – με οκτώ γκολ απέναντι στη Valencia – στη φάση των 16, η ομάδα του Bergamo θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη φετινή της πορεία. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα αφού μετρά δύο σημαντικές απουσίες, αυτή του βασικού τερματοφύλακα Golini λόγω τραυματισμού αλλά και του φορ Ilicic που για προσωπικούς λόγους, απέχει από τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Η σημερινή της αντίπαλος, Paris St.Germain, δεν έχει λιγότερα προβλήματα. Μετρά ήδη δύο σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών – αυτές του Mbappe και Verratti – και τιμωρημένο με κάρτες τον βασικό εξτρέμ Angel Di Maria. Η περίοδος αυτή όμως δεν είναι περίοδος δικαιολογιών και πλέον δεν έχει άλλο δρόμο από αυτό των νικών. Προέρχεται από δύο κατακτήσεις σε ισάριθμους εγχώριους τελικούς (Coupe de France και Coupe de la Ligue), χωρίς όμως να πείσει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Στα συν  η ποιότητα του ρόστερ της, στα πλην το έλλειμμα αγωνιστικής ετοιμότητας έναντι της ιταλικής ομάδας.

Τεράστιο κίνητρο η πρόκριση στα ημιτελικά και για τις δύο ομάδες, που γνωρίζουν ότι θα πρέπει να σκοράρουν για να διεκδικήσουν οτιδήποτε από την αναμέτρηση. Φύσει επιθετικές αμφότερες, αναμένουμε ένα πλούσιο ματς από φάσεις και γκολ. Δίκαιο το σετ αποδόσεων, εναλλακτική πρόταση η πρόκριση των Παριζιάνων.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (1/4 Finale)
22:00 Atalanta Bergamo – Paris St.Germain Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.72) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This