Bonjour!
Αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1 στην Αλσατία με τη Strasbourg που παραμένει χωρίς νίκη, να υποδέχεται τη Nantes. Πάμε να δούμε τι έχουμε:
RC Strasbourg Alsace (18) – FC Nantes (3) @ Stade de la Meinau, Strasbourg
Παραμένει χωρίς νίκη η Strasbourg μετά από 5 αγωνιστικές. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Ιούλιο-Αύγουστο) έδωσε βάρος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πολλές οι συνεχόμενες αναμετρήσεις, έκανε νωρίς προετοιμασία και πλέον βγάζει αρκετή κόπωση. Έχει χάσει τη φρεσκάδα η ομάδα και παρ’ ότι έχει υλικό ποιότητας, δεν αντικατοπτρίζεται από τη βαθμολογική θέση.
Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Nantes με την ομάδα του Chistian Gourcyff να μετρά τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα. Όπλο της η δυνατή αμυντική λειτουργία, δεν σκοράρει με ευκολία αλλά κρατάει στα μετόπισθεν και αυτό της αποδίδει σε βαθμούς.
Μεγάλο το κίνητρο για τους γηπεδούχους που δεν έγιναν μέσα σε δύο μήνες κακή ομάδα και χωρίς ποιότητα. Δεδομένου ότι θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα, δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών και μπορούν να κάνουν επανεκκίνηση απόψε. Ακόμη και η ισοπαλία ίσως αποτελέσει αποτυχία, όμως δεν χάνει και θα βρει γκολ.
.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!
Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J6)
21:45 RC Strasbourg – FC Nantes 1X & Over 1.5 Goals (2.12) 2-1 FT














