Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Λίγο πριν το κλείσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου, διεξάγεται η 18η και προτελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Η αρχή γίνεται στο Geoffroy-Guichard όπου η St.Etienne ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα υποδέχεται τη Monaco. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

AS Saint-Etienne (15) – AS Monaco (3)     @ Stade Geoffroy- Guichard, St.Etienne
Προϊστορία
26 – 11 – 12  (τελευταία 10ετία:  4-4-1,  7/9 Under,  5/9 NG,  7 τελευταία 2-3 Goals)

Φόρμα
[ASSE εντός]  1-3-2  (8-12 γκολ),  4/6 Over,  5/6 GG

[ASM εκτός]  2-3-1  (9-9 γκολ),  3 τελευταία Under,  4/6 NG

Ακριβώς δύο μήνες -και οκτώ αγωνιστικές- συμπλήρωσαν οι Stephanois χωρίς νίκη και πλέον η υπόθεση-νίκη είναι εκτός από πολύ δύσκολη και εξίσου σοβαρό ζητούμενο. Τα πράγματα είναι δεδομένο ότι δεν πάνε καλά, η σημερινή αναμέτρηση όμως κόντρα στην ομάδα του Πριγκιπάτου ίσως αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία για επανεκκίνηση λίγο πριν τη διακοπή του πρώτου γύρου.
Στην αντίπερα όχθη η Monaco πέρασε και αυτή ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος και παρ’ ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει απομακρυνθεί, οι δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες (με ανατροπή επί της Troyes και στο Coupe de la Ligue επί της Caen) έχουν επαναφέρει μια σχετική ηρεμία. Απόψε θα αγωνισθούν σε μια δύσκολη έδρα που και βάσει παράδοσης δεν έχουν εύκολα βράδια.

Τι θα επιλέξουμε
Με πολλά αμυντικά κενά αμφότερες φέτος, δεν εμπνέουν με την φετινή τους αμυντική συμπεριφορά. Παραδοσιακά οι συναντήσεις τους στην αποψινή έδρα έχουν εκατέρωθεν γκολ (τέσσερα στις τελευταίες πέντε), οι γηπεδούχοι δύσκολα χάνουν και μεταξύ του goal/goal και του 2-3 γκολ (επτά τελευταία), θα επιλέξουμε το πρώτο.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (18e journee)
21:45 AS Saint-Etienne – AS Monaco Goal/Goal (1.80) 0-4 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This