Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Beach Soccer ηττήθηκε 7-2 από τη Λευκορωσία για τη δεύτερη αγωνιστική του EURO Beach Soccer League 2023 (Division A) στην πόλη Αλγκέρο της Σαρδηνίας. Μικελάτος και Κάτσούλης σκόραραν για την Εθνική Ομάδα. Για τη Λευκορωσία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με δύο νίκες, σκόραραν οι Τσαϊκούσκι, Μπριστσέλ (2 γκολ), Μπόκα, Χαπόν (3 γκολ).

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30, η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει τη Μολδαβία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου και ανάλογα με την έκβαση της αναμέτρησης θα καθοριστεί και η επόμενη φάση που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην προημιτελική φάση, προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Οι 3 ομάδες που θα καταλάβουν την 4η θέση και η χειρότερη 3η των ομίλων του EURO 2023 θα λάβουν μέρος στα Play Out για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-11 συμμετέχουν οι 4 ομάδες που θα αποκλειστούν από την προημιτελική φάση και οι 3 ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους.

Η σύνθεση της Εθνικής Ομάδας: Λέτσο, Τσεκούρας, Τριανταφυλλίδης, Κατσούλης, Καρακάσης, Γκρίτζαλης, Παπαδόπουλος, Σκούρτας, Λυμπούσης, Μικελάτος, Παλούμπης, Κουκοβίνης, Παπαευστρατίου, Αρμάγος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This