Επιλογή Σελίδας

Για το Game 1 του Round 2 του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αυστρία, όπου και αντιμετώπισε το βράδυ του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, την HC Linz AG, από την οποία γνώρισε την ήττα με 27-26.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικές βοήθειες επιθετικά από την περιφέρεια του, η οποία ανέλαβε την υπόθεση των γκολ. Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κινήθηκε σε άκρως υψηλούς ρυθμούς, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν αρκετά τέρματα, αλλά την HC Linz να έχει το προβάδισμα, 10-5. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και μείωσε σταδιακά το σκορ, με το… κρεσέντο του Παπαγεωργίου (3 συνεχόμενα γκολ) να φέρνει την διαφορά στα δύο τέρματα, 13-11. Οι Αυστριακοί εκμεταλλεύτηκαν στα τελευταία λεπτά τις δύο δίλεπτες αποβολές σε Νικολαΐδη και Μποτσκάρεφ, παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, 16-12, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί η Linz να διατηρούσε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 17-14, ωστόσο οι Καλόμοιρος και Παπάζογλου, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση επιθετικά, βοήθησαν τον Δικέφαλο να μειώσει το σκορ σε κρίσιμο σημείο, 21-19. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εξαιρετική αμυντική δουλειά, βρίσκοντας παράλληλα λύσεις στην επίθεση, κυρίως από την περιφέρεια του, και έτσι έφτασε την διαφορά σε απόσταση ενός τέρματος, 26-25. Ο Χάμζιτς έκανε το 27-25, ωστόσο ο Μποτσκάρεφ σκόραρε στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 27-26, το οποίο αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Μίκρα.

Η Ρεβάνς στην Μίκρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

Λιντζ: Ζούιλκχουμπερ, Γκρίγκιτς 11, Μπομ 4, Χάμζιτς 4, Κίσλιγκερ 2, Γκεντ 2, Βίσινγκερ 2, Μπάχμαν 1, Στογιάνοβιτς 1, Κροπφ, Αλκιτς, Ντέρντακ, Γκολούμποβιτς, Κάιπερ.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 3, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου 3, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου Θ. 5, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 6, Μποτσκάρεφ 5, Τζωρτζίνης 1.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This