Επιλογή Σελίδας

Στη ρεβάνς του “Λάζαρος Ξανθόπουλος” θα λύσουν τις διαφορές τους ο Πιερικός και ο ΓΑΣ Σβορώνου που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. 

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, στην επιστροφή του στο γήπεδο του Πιερικού ως αντίπαλος, άνοιξε το σκορ με γκολ του Χατζή στο 30′.

Το τελικό 1-1 για τον Πιερικό που αγωνίστηκε με τον Γιάννη Χατζηπουργάνη στον πάγκο καθώς ο Νίκος Θεοδοσιάδης απουσιάζει στην Αθήνα για να λάβει μέρος σε σεμινάριο απότησης του διπλώματος UEFA PRO, διαμόρφωσε στο 45′ ο Φράγκος.

Το “φιλμ” του αγώνα
16′ Σε αντεπίθεση για τον Πιερικό, ο Οικονομίκος έκανε τη σέντρα αλλά ο Βούλγαρης έδιωξε σε κόρνερ προ του Ματζαλλάκου.
26′ Μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Ιρινιμπαμπάζι στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ζωγράφος μπλόκαρε.
30′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μακρίδης πάσαρε στον Μαυρίδη, τον πίεσε ο Χατζής και του έκλεψε τη μπάλα και στη συνέχεια από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε τον Μπίντση και έκανε το 0-1.
45′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από ωραία ενέργεια του Οικονομίκου, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Μπατζαλλάκου, αυτός έκανε το πλασέ που απέκρουσε ο Ζωγράφος αλλά ο Φράγκος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ από πλάγια έκανε το 1-1 για τον Πιερικό.

54′ Παράλληλο γύρισμα του Καλαϊτζή από αριστερά, έδιωξε σε κόρνερ ο Φυτόπουλος.
64′ Σουτ του Λάμπογλου από μακριά, η μπάλα πέρασε άουτ.
73′ Γύρισμα του Καλαϊτζή στο σημείο του πέναλτι, ο Κατσιαμήτας έκανε το σουτ που κόντραρε σε αμυντικούς και στη συνέχεια νέο σουτ του Μπαλογιάννη έφυγε άουτ.
81′ Σουτ του Μυρωτή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε στην αγκαλιά του Ζωγράφου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τον Καλορογιάννη και την Δ. Τσικληταρη.

Κίτρινες κάρτέ είδαν οι Κοντοθανάσης (72′) και Βούλγαρης (83′) του ΓΑΣ Σβορώνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιάννης Χατζηπουργάνης): Μπίντσης, Κωνσταντινίδης Δ. (55′ Μυρωτής), Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Μακρίδης, Μαυρίδης, Ιρινιμπαμπάζι (46′ Μπαλογιάννης), Καλαϊτζής, Οικονομίκος (46′ Κατσαβάκης), Φράγκος (65′ Κατσιαμήτας), Ματζαλάκου (80′ Στραβογιάννης).
ΓΑΣ Σβορώνου (Γιώργος Καμπερίδης): Ζωγράφος, Βούλγαρης, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Δημηνάς, Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης (46′ Χαρτσιάς), Λάμπογλου, Ξυδούς (76′ Κυρτέγος), Καραγκούνης, Χατζής (63′ Τρούμπαλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This