Επιλογή Σελίδας

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας πήρε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που κέρδισε με 2-1 τον Βατανιακό, στον μεταξύ τους πρώτο προημιτελικό του θεσμού ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” της Νέας Ζωής, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα άνοιξε το σκορ στο 20′ με πλασέ του Σαφέτη.

Ο Κατσαμάγκας στο 40′ με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το 90’+3′ όταν ο Μητράκας “έγραψε” το τελικό 2-1.

Πλέον, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη ρεβάνς του Βατάν εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση απέναντι στους Ποντίους που με τη σειρά τους θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το υπέρ τους σκορ και να είναι αυτοί που θα πάρουν το “εισιτήριο” για την τετράδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Καρασαββίδης, Μουρατίδης, Παπαδημητρίου, Πορφυρίδης, Αδαμόπουλος Β., Κυλώνης, Σαφέτης (70′ Γιώτσας), Κουρνούτης (65′ Μανουσαρίδης), Καζακλάρης, Κατσαμάγκας, Ζαζόπουλος.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Τσιλεγκερίδης, Μάλλα (80′ Μητράκας), Γκαράτζιας, Ανανιάδης Χ., Ραπτόπουλος, Δαλαμήτρας, Ντόσης (75′ Χαντζαρίδης), Σαμανίδης, Μιτακίδης, Δαδάκος, Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This