Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε ο ΓΑΣ Σβορώνου κερδίζοντας με 2-1 στην παράταση του Πιερικό, στον δεύτερο προημιτελικό ανάμεσα στις δυο ομάδες που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”.

Το “εισιτήριο” για την τετράδα στην ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη, του οποίου το ντεμπούτο στον πάγκο των Σβορωνιωτών στέφθηκε από επιτυχία, χάρισε στο 120′ ο Κυπαρίσσης, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Πιερικού.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 1-1, σκορ με το οποίο είχε ολοκληρωθεί και το πρώτο παιχνίδι.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ με τον Δεμηρτζόγλου, έπειτα από λάθος του Τσακνάκη.

Το 1-1 διαμορφώθηκε για τον Πιερικό στο 60′ με τέρμα του Κούλαλη.

Στο 70′ αποβλήθηκε ο Μυρωτής με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Πιερικός που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, να υποχρεωθεί να παίξει με παίκτη λιγότερο στα 20 και πλέον λεπτά της κανονικής διάρκειας αλλά και στην ημίωρη παράταση.

Πλέον, ο Πιερικός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα εκεί όπου την Κυριακή υποδέχεται την Καστοριά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Όσο για τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, Σβορώνο, “δοκιμάζεται” εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης): Ζωγράφος, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Καραγκούνης, Βούλγαρης (81’ Πάνος), Μυστρίδης (81’ Δημηνάς – 90’ Ξυδούς), Κοντοθανάσης, Δεμηρτζόγλου (77’ Δρόσος), Λάμπογλου (63’ Κυρτέγος), Χαρτσιάς (63’ Χατζής), Κυπαρίσσης.  
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τσακνάκης, Δεληγιάννης, Μακρίδης, Μαυρίδης (83’ Κωνσταντινίδης), Χατζηκωνσταντίνου, Μυρωτής, Μπαλτάς (109’ Κατσαβάκης), Φράγκος (83’ Ματζαλλάκου), Κουλάλης, Χατζηπουργάνης (109’ Κατσιαμήτας), Στραβογιάννης (101’ Καλαϊτζής). 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This