Επιλογή Σελίδας

Η Ακαδημία Πλαταμώνα νίκησε με 1-0 τον Βατανιακό Κατερίνης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στον τελικό της φετεινής διοργάνωσης όπου ήδη έχει περάσει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Οι Νότιοι έπαιξαν με καλή τακτική απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία και προσπάθησαν να εκμεταλευτούν τις όποιες ευκαιρίες τους δόθηκαν.

Πέτυχαν το πολύτιμο γκολ της νίκης με τον Δημήτρη Καπετάνο που στο παρελθόν μάλιστα “φόρεσε” την φανέλα του Βατανιακού Κατερίνης.

Στον αντίποδα ο Βατανιακός με την σειρά του, είχε ευκαιρίες να πετύχει το γκολ με κραυγαλέα στιγμή στο 20′ όταν η κεφαλιά του Μιχαηλίδη αποκρούστηκε απο το δοκάρι του Κούσια που γλύτωσε την παραβίαση της εστίας του.

Το γκολ

Στο 44′ ο Δημήτρης Καπετάνος με ωραία προσποίηση ΄μέσα στην περιοχή βρήκε τον χώρο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του έμπειρου τερματοφύλακα Γιάννη Φιρινίδη για να γράψει το 1-0 που έμμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μέγας με βοηθούς τους κ.κ Τραούδα, Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Θεοδοσιάδης, Αρζάνας, Σκαμαγκάς, Αγγελάτος, Κατέλας Ν., Χατζηλαδάς (90′ Μανώλας), Τσιώμης, Ταντής ( 60′ Κύριλλος), Κατέλας Δ., Καπετάνος (82′ Δελητζάνης).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Σαμανίδης, Μάλα, Γκαράντζιας, Ανανιάδης Χ., Χαντζαρίδης ( 68′ Μιτακίδης), Ντόσης, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ., Μητράκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This