Επιλογή Σελίδας

Ιστορική νίκη πέτυχε η Ακαδημία Πλαταμώνα επί του Πιερικού, επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και πλέον μπορεί να ονειρεύεται πρόκριση.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Πιερικό να έχει επικρατήσει στα δυο προηγούμενα όμως σήμερα ήλθε η… ώρα των Νοτίων.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Δ. Κατέλας στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο, έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας (είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό αλλά και με 1 αγώνα λιγότερο) και εκτός από τη διάκριση στο Κύπελλο απέδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα από τα ισχυρά αουτσάιντερ της κούρσας της ανόδου.

Όσο για τον Πιερικό, είχε απογοητευτική εικόνα για άλλη φορά δείχνοντας ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη αν δεν υπάρξουν άμεσα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την κατερινιώτικη ομάδα η οποία μάλιστα, αγωνίστηκε στην πλειοψηφία της με “βασικούς” ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Τάχος (86′ Σιώκας), Θεοδοσιάδης, Μπατζέλας, Μήτρας, Γανός, Παυλίδης (74′ Κουράτι), Κατσαρός (46′ Αρζάνας), Ταντής (86′ Κύριλλος), Κατέλας Α., Κατέλας Ν. (90′ Μανώλας).

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Γκάρας, Χατζηκωνσταντίνου, Νικολαΐδης, Πιτσόλης, Αδαμίδης, Μαυρίδης (46′ Δεληγιάννης), Μακρίδης (86′ Κατσαμάγκας), Κατσαβάκης (69′ Κατσιαμήτας), Παπαδόπουλος Κ. (46′ Μιτακίδης), Καλαϊτζής, Μυλόπουλος (60′ Κυπαρίσσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This