Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε, όπως αναμενόταν, η Ακαδημία Πλαταμώνα που κέρδισε εκτός έδρας με 5-1 την Ακαδημία Βατανιακός 1978, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, το απόγευμα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι με 6-0, μη αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους της για κάτι περισσότερο από την αποκόμιση πολύτιμων εμπειριών εν όψει της συνέχειας.

Χατ τρικ για την Ακαδημία Πλαταμώνα πέτυχε ο Δ. Κατέλας, σκοράροντας στο 18′, στο 31′ και στο 53′ και από ένα οι Μανώλας στο 3′ και Ν. Κατέλας στο 51′.

Για τους γηπεδούχους μείωσε στο τελικό 1-5 ο Χατζηιωαννίδης στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τους Σταφίδα και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Κουτσουδάκης, Τσιμόπουλος, Κυρμανίδης, Περιστερόπουλος, Παλέγδας (70′ Καζαντζίδης), Κωνσταντινίδης, Χατζηιωαννίδης, Βελώνης, Παπαδόπουλος Β., Γκιόκα, Φιρινίδης.
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούτσιας, Κύριλλος, Γαλάνης, Τσιώμης, Μήτρας (62′ Αρζάνας), Δελητζάνης, Καπετάνος, Κατέλας Ν. (62′ Θεοδοσιάδης), Ταντής, Κατέλας Δ., Μανώλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This