Επιλογή Σελίδας

Σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” ο Αιγινιακός κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Αετό Καταλωνίων με 5-0 και πέρασε στον επόμενο γύρο του θεσμού (προημιτελικά).

Οι γηπεδούχοι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, συγκριτικά με όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου, έπαιξαν με φουλ επιθετικό ρυθμό, αποδεικνύοντας και πάλι την εξαιρετική ικανότητα, που διαθέτουν φέτος στο σκοράρισμα.

Ο Αετός άφησε καλές εντυπώσεις παρά την μεγάλη σ’ έκταση ήττα, που υπέστη και τώρα επικεντρώνει την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας την όσο συντομότερη παραμονή του στην κατηγορία.

Στο 14′ ο Τασιώνας βρηκε ωραία τον Δημήτρη Καπετάνο, που με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 36′ ο Καπετάνος με θαυμάσια κάθετη μπαλλια έβγαλε σε θέση τετ α τέτ τον Νίκο Σαββίδη, ο οποίος αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού.

Στο 52′ ο Ιωάννου με δυνατό σούτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Αιγινιωτών, ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Αετού.

Στο 63′ σε σέντρα του Καπετάνου ο Κώστας Τασιώνας από κοντά έγραψε το 3-0, συνεχίζοντας να σκοράρει για ένα ακόμα ματς.

Στο 65′ δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, που στη επανάληψη αναθάρρησαν επιθετικά με μακρινό σουτ του Κότσι.

Στο 81′ ο Χατζηδίμπας τροφοδότησε τον νεοεισελθόντα Λάντι Κόλα, που με ωραίο πλασσέ διαμόρφωσε το 4-0.

Στο 85″ Ο Κόλα έδωσε στον Δημήτρη Καπετάνο, που με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας των Καταλωνίων, πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ (2ο προσωπικό σήμερα), όχι μόνο της αναμέτρησης, αλλά και έως τώρα στη τρέχουσα σεζόν στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Λάμπρος Ντασιόπουλος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αδαμαντιδης και Λιάκος τα πήγαν περίφημα και δεν συνάντησαν δυσκολίες στο έργο τους.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Εμμανουηλίδης, Κακατάτσιος (46′ Χατζηδίμπας), Δαραής (78′ Παρδάλης), Κοσμίδης (46′ Τσολακίδης), Μπουρανής (46′ Σελίμι), Ορφανίδης, Αβραάμ (67′ Κόλα), Σαββίδης, Καπετάνος, Τασιώνας.

Αετός Καταλωνίων (Κώστας Κατσιαμήτας): Γκούτζας, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Βανάσας, Μούστα, Ιωάννου, Πάγια, Νταμπαλάκης, Πότσι, Ζαζόπουλος (56′ Ρούντος), Κότσι.

20231122_143116

Ο Αιγινιακός

20231122_143054

Ο Αετός Καταλωνίων

20231122_143012

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Ιωακείμ Δαραής του Αιγινιακού και Τάσος Ιωάννου των Καταλωνίων, με το διαιτητικό τρίο

20231122_143216

Ο Κώστας Φιρινίδης (δεξιά), με το Νίκο Παππά, που επαναπατρίσθηκε πρόσφατα παρακολουθούν το παιχνίδι

20231122_151756

Οι νεαροί Σωτήρης Αβραάμ (αριστερά), με τον Κώστα Εμμανουλίδη, που ξεχώρισαν ιδιαίτερα στο παιχνίδι

Pin It on Pinterest

Shares
Share This