Επιλογή Σελίδας

Του Κωνσταντίνου Στρουμπάκου

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 75-82 από την Ελευθερούπολη, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Μετά την άνευ αγώνα πρόκρισή του επί του Φιλίππου Βέροιας που αποχώρησε από το θεσμό, ο ΓΣ Ελευθερούπολης συνέχισε το αήττητο σερί του τη φετινή σεζόν κερδίζοντας σχετικά εύκολα παρά το τελικό σκορ τον εξαιρετικά μαχητικό Πανσερραϊκό της Β’ Εθνικής εκτός έδρας

Αν και τα βρήκε σκούρα στην 1η περίοδο κόντρα στους πάντοτε σκληροτράχηλους Σερραίους, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πατούν με μανία το πόδι τους στο γκάζι από το επόμενο δεκάλεπτο καταφέρνοντας κάπως έτσι να ξεφεύγουν σταδιακά στον πίνακα του σκορ. Μάλιστα, με κύριο πρωτεργάτη τον Σταύρο Τουτζιαράκη που είχε πετύχει 10 πόντους (+ 4 ριμπάουντ ήδη από το ημίχρονο, ο ΓΣΕ έτρεξε ένα μεγάλο 7-20 επί μέρους σκορ στην 2η περίοδο και ξέφυγε από νωρίς στο σκορ με 29-42 στο 18′ αλλά και με 29-44 στο φινάλε. Στο δεύτερο ημίχρονο, υπερασπίστηκε το προβάδισμά του αυτό παρά τις όποιες δυσκολίες έβαλε στον δρόμο του ο Πανσερραϊκός στην 4η περίοδο και έφτασε εν τέλει σε άλλη μια επιτυχία τις τελευταίες ημέρες.

Αυτή ήταν η 4η επιτυχία του οργανισμού της Καβάλας σε ισάριθμα παιχνίδια κατά τη φετινή σεζόν (2 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο), με την παρουσία στην οκτάδα της διοργάνωσης για τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών να είναι ένα πρόγευμα των πιο βαθιών φετινών ονείρων.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης, Παπαγεωργίου, Παπαθανασίου.

Δεκάλεπτα: 22-22, 29-44, 48-66, 75-82.

ΜΓΣ Πανσερραϊκός (Κακιούζης): Αχτσής, Μιλόσεβιτς 20 (2), Γρίψιος 17 (3), Γεωργιανός 7 (1), Χριστοδούλου 12, Κεραμάρης 6, Μπίλιος, Αποστολίδης, Ντίνος 8 (1), Χατζόπουλος 5.

ΓΣ Ελευθερούπολης (Σίσκος): Χάντσον 12 (2), Φιλοξενίδης 2, Αμπατζάς 9 (1), Γράβας 6, Τσουμάνης 6, Ναούμης 11 (3), Σκουλίδας 7 (1), Ξύδης 4 (1), Γκατζιούρας 3 (1), Γεωργίου 4, Βύρλας 6, Τουτζιαράκης 12.

Πηγή: Basket Blog

Pin It on Pinterest

Shares
Share This