Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας ηττήθηκαν με 67-70 από τους Τιτάνες Παλαμά, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μακροχωρίου Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Στις λεπτομέρειες έχασαν τη νίκη από τους πρωτοπόρους Τιτάνες οι Αετοί και μαζί τις πιθανότητές τους για πλασάρισμα ψηλότερα από την πέμπτη θέση. Η ομάδα της Βέροιας έτσι απώλεσε τις ελπίδες της να αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των play off και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική να μάθει τον αντίπαλό της, με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Σε όλη τη χρονική διάρκεια του αγώνα, το προβάδισμα στο σκορ εναλλάσσονταν, με τους Αετούς να βρίσκονται μπροστά στο σκορ, τόσο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (20-17) όσο και στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (37-35). Ίδια ήταν η εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν διαφορά και τους γηπεδούχους να μπαίνουν στην τελική ευθεία της αναμέτρησης με προβάδισμα τριών πόντων (56-53).

Όλα, εν τέλει, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, καθώς Στα 21” πριν το τέλος, ο Μπρουκς κέρδισε φάουλ και μείωσε τη διαφορά στον έναν πόντο (67-68) και στην επαναφορά μετά το time out, η ομάδα της Βέροιας δεν έβγαλε την άμυνα που έπρεπε, με αποτέλεσμα ο Σίλας Τσούμας να φύγει στον αιφνιδιασμό, σημειώνοντας το 67-70. Στα δέκα περίπου δευτερόλεπτα που απέμεναν, ο Μπρουκς κόπηκε σε σουτ τριών πόντων και ο Κόκκινος έκανε airball στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει με σουτ έξω από τα 6.75, με τους Τιτάνες να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα και να εξασφαλίζουν την πρωτιά ενόψει των play off.

Διαιτητές: Τσάνταλη, Κωνής, Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 20-17, 37-35, 56-53, 67-70.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Αλμπάνης): Δαχρέτζης 10 (1), Σαχμπατιάν 13, Παπαδόπουλος 4, Κόκκινος 22 (2), Μπρουκς 8 (1), Μητακίδης 3, Γάτσος 5, Σαζακλίδης 2, Κούντας.

ΓΣ Τιτάνες Παλαμά (Βαρδακούλης): Παπαχρήστος 17 (2), Τσούμας Σ. 23 (3), Τσούμας Γ. 11 (3), Σαριμπαλίδης Κ. 6 (2), Λόλας 5, Πανάγος, Αντωνίου 6 (2), Σφακιανός 2, Σαριμπαλίδης Γ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This