Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας επικράτησαν με 60-57 του Άργους Ορεστικού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μακροχωρίου Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Οι Αετοί Βέροιας έκαναν τα εύκολα δύσκολα, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη η οποία τους έφερε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα νίκες, με το Άργος Ορεστικό να παραμένει στην ένατη με ρεκόρ 6-11.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχαν οι Αετοί στο ματς, καθώς η…καθίζηση εμφανίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν φιλοξενούμενος έκαναν ένα επιμέρους 7-21.

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν το εν λόγω διάστημα, ο κόουτς Αλμπάνης και οι παίκτες του είχαν το πάνω χέρι, διατηρώντας διψήφιες διαφορές. Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο δεκάλεπτο, δέχτηκαν μόλις πέντε πόντους, δείγμα της μεγάλης διάθεσης που έδειξαν, «κλειδώνοντας» από νωρίς τα αντίπαλα ατού.

Το ίδιο έπραξαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο ωστόσο καταγράφηκε και μεγαλύτερη ευστοχία από την πλευράς τους, φτάνοντας τους τριάντα τέσσερις πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (34-22).

Σε παρόμοιο επίπεδο κυμάνθηκε η απόδοση τους μέχρι το τριακοστό λεπτό, έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά και καθοριστικές λύσεις στην επίθεση, όποτε χρειάστηκε.

Όπως είναι φυσιολογικό, και με το συν δεκαεπτά της διαφοράς με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (53-36), έκανε την εμφάνιση της η χαλαρότητα, με αποτέλεσμα το Άργος Ορεστικό να «ροκανίσει» τη διαφορά, μειώνοντας ταυτόχρονα την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων.

Ωστόσο, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Βέροιας στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν της στοίχισε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 60-57..

Διαιτητές: Εκίζογλου, Κούρογλου, Γιατρόπουλος.

Δεκάλεπτα: 16-5, 34-22, 53-36, 60-57.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Αλμπάνης): Μπρουκς 15 (2), Δαχρέτζης 2, Κόκκινος 9 (1), Κούντας 2, Σαχμπατιάν 2, Παπαδόπουλος 7, Νικάι, Ιωσηφίδης, Μητακίδης 2, Γάτσος 16 (3), Σαζακλίδης 5 (1).

ΑΣ Άργος Ορεστικό (Κίτσιου): Δήμου Π. 11 (1), Κόττας 5 (1), Σαρρής 11, Μιχαηλίδης 7 (1), Μαλιούρας 2, Στάιος, Δημόπουλος 1, Τράντας 9 (2), Δήμου Θ. 11 (3).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This