Επιλογή Σελίδας

Τη 10η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο αδιάφορος Πιερικός, χάνοντας με σκορ 2-0 στην Αγιά από το Κιλελέρ, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Οι Λαρισαίοι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να “σφραγίσουν” την παραμονη τους και το πέτυχαν (έφτασαν τους 53 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 6η θέση) απέναντι στους Κατερινιώτες που γνώρισαν τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε με κεφαλιά ο Δοδοντσάκης, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαρούτα, στο 25′.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 30′ από τον Βαγενά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος μεταβίβαση του Μυρωτή προς τα πίσω, έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε τον Σεμιτσίδη.

Από πλευράς Πιερικού, καλή στιγμή είχε ο Ματσούκας στο 8′, σουτάροντας μόλις άουτ, μετά από πάσα του Χατζηπουργάνη.

Ο Πιερικός που παρέμεινε στην 4η θέση με 55 βαθμούς, θα ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Κυριακή των Βαΐων, υποδεχόμενος την Αναγέννηση Άρτας.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Πέτσας με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Παπαγεωργόπουλο, της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Τζιανής, (70′ Ελέζι) Κατσαμάγκας (60′ Koύκος), Χασομέρης, Βαγενάς (82′ Κουκοφίνας), Παπαγεωργίου.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σεμιτσίδης, Στόιος, Χατζηκωνσταντίνου (60′ Ματζαλάκου), Μυρώτης (42′ λ.τρ. Μαυρίδης), Οικονομίκος, Κούλαλης, Καρατάσιος, Ματσούκας (60′ Στραβογιάννης), Παπαϊωάννου (60′ Μπαλτάς), Χατζηπουργάνης, Κραγιόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This