Επιλογή Σελίδας

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Κιλελέρ αναμετρήθηκε την Κυριακή (25/2) στο γήπεδο Αγιάς με την Θύελλα Κατσικάς για το τελικό 1-1.

Το Κιλελέρ ήταν η ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει το γκολ, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που δυσκόλευε το έργο του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο 10’ από καλή θέση ο Χατζής έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα τον Κατσαμάγκα σταμάτησε αμυντικός πριν βρει δίχτυα.

Το Κιλελέρ είχε τη μεγαλύτερη διπλή ευκαιρία στο 25’ όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Χατζής απέκρουσε προσωρινά ο Παππάς Δ. και στην επαναφορά το σουτ του Χασομέρη κόντραρε σε σώματα αμυντικών.

Στο 40’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Χατζή που έκανε το σουτ και πέρασε ελάχιστα άουτ.

Όσο όμως παρέμενε το 0-0, οι φιλοξενούμενοι ήταν μέσα στο παιχνίδι, στην επανάληψη μπήκαν δυνατά και σε μία αντεπίθεση στο 79’ ωραία ξέφυγε από την άμυνα ο Άγγελος Παππάς, έκανε το σουτ στο γάμα και το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Κούκος από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ που κατέληξε κόρνερ.

Τα αντανακλαστικά του Κιλελέρ λειτούργησαν γρήγορα και στο 84΄ύστερα από κόρνερ του Κούκου, ο Βλησαρούλης με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στο 87’ τον Κούκο από κοντά σταμάτησαν οι αμυντικοί της Θύελλας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Άγγελος Παππάς έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Το Κιλελέρ κατάφερε από ένα παιχνίδι που δεν μπορούσε να κερδίσει, τουλάχιστον να μην το χάσει ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

*Άτυχος στάθηκε ο νεαρός παίκτης της Θύελλας Κατσικάς Διαμαντής Λόκας, που τραυματίστηκε στο γόνατο.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Χατζής (68’ Κούκος), Χατζησαββίδης (73’ Μπάρδας), Κατσαμάγκας (73’ Βλησαρούλης), Χασομέρης, Βαγενάς.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς Δ., Εμβραΐζογλου (88’ Φίλιος), Μελιγγιώτης, Ντόντης, Πάκος (65’ Γούλας), Βασιλάκης, Πότσης, Πολυχρόνης (65’ Τουρμούσογλου), Σκανδάλης, Κωσταμένας (82’ Λόκας), Παππάς Α.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκουντέλας (Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ.κ. Λεωνίδα (Τρικάλων) και Κατσαρό (Ευρυτανίας).

Πηγή: Athleticlarissa

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This