Επιλογή Σελίδας

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή (24/9) στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στην Α.Ε. Κιλελέρ και τον Θεσπρωτό με τελικό σκορ 3-1. Το ματς διεξήχθη για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την 3η αγωνιστική με την ομάδα της Λάρισας να βρίσκεται στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν νωρίς μόλις στο 8’ να μπούνε μπροστά στο σκορ, όταν το λάθος της άμυνας εκμεταλλεύτηκε άψογα ο Βασίλης Κατσαμάγκας που έδωσε την ασίστ για τον Δημήτρη Χασομέρη και αυτός με υποδειγματικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ για το Κιλελέρ ήταν «βάλσαμο» αφού τους έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του αγώνα. Από την άλλη ο Θεσπρωτός παρουσιάστηκε με μία νεανική αλλά μαχητική ομάδα που προσπάθησε για το καλύτερο.

Το Κιλελέρ ήταν εκείνο που είχε τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες με την άλλη ομάδα, αλλά προστάτευε τα νότα του.

Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Θεσπρωτό στο 28’ όταν ο Βιλάλμπα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και τελευταία στιγμή ο Πανταζής έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το Κιλελέρ. Αφού σε κομβικό σημείο στο 51’ έγινε και το 2-0. Στη φάση του γκολ, ο Άκης Βαγενάς έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι, το ριμπάουντ όμως πήρε ο Παπαγεωργίου που τον σταμάτησε ο αμυντικός. Τον τρόπο βρήκε ο Χασομέρης που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το Κιλελέρ είχε και μεγάλες ευκαιρίες χαμένες για να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ. Στο 57’ ο Χασομέρης έβγαλε για τον Παπαγεωργίου, που έδωσε για τον Βαγενά, η κεφαλιά του όμως έφυγε άουτ.

Στο 65’ το σουτ του Χασομέρη έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη. Στο 80’ ο Θεσπρωτός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με την ωραία ατομική προσπάθεια του Μπουμπούκη.

Στο 87’ ο Άκης Βαγενάς έστειλε και πάλι από πλεονεκτική θέση τη μπάλα άουτ. Στο 90’ η τύχη χαμογέλασε στον Άκη Βαγενά αφού τον αποζημίωσε για το τελικό 3-1 με ένα ωραίο γυριστό σουτ.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Πανταζής (62’ Μπάρδας), Μπαρούτας, Τσακίρης Φουρκιώτης, Χατζησαββίδης (75’ Αντωνίου), Σούμπασης (75’ Παρασκεούδης), Παπαγεωργίου Θ. (62’ Αλτάνης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Βαγενάς (91’ Κυρίτσης).

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Σιδεράκης, Αγγελούλης (60’ λ.τρ Ράπτης), Ευθυμιάδης (68’ Αποστόλου), Ζελέκου (46’ Μπουμπούκης), Παλαμούτσης, Πλατσιώτας (60’ Περπερίδης), Ροβίνας (60’ Συμεωνίδης), Σάκκος, Τσιαφίτσας, Τσώτσος, Βιλάλμπα.

Διαιτητική τριπλέτα: Πέτας (Τρικάλων), Αλεξόπουλος (Τρικάλων), Κατσαρός (Ευρυτανίας).

Πηγή: Athleticlarissa

Pin It on Pinterest

Shares
Share This